Pages

Tuesday, October 25, 2011

Пом-пом шал


Каква ќерка, таква мајка или обратно беше? Зима, зиме е па нека е и за мене...
Употребив друга техника за изработка на овој шал, од 3 волници од по 50 гр, нанижав 7 ланчиња во должина од 110 бода и потоа сите седум ги соединив во некој форма како слободна плетенка, а само краевите ги зацвртив... Полесно здравје!
Ем е полесен, ем паѓа поубаво, ем е подолг....


0 comments:

Post a Comment