Pages

Wednesday, October 26, 2011

За ТаисаЌерка ми мисли дека ѓерданот е за неа... Капутот е нејзин, чисто за да направам ефект. Навистина поверува dека е за нејзе, ќе биде весело кога ќе го побара да го носи

2 comments:

littleBird said...

Fenomenalnoooo! Pozdrav iz Srbije!
Pratim!

mymakeupandu.blogspot.com

cvetnaprikazna said...

Fala! Pratim i ja! :)

Post a Comment