Pages

Tuesday, October 25, 2011

Шик ѓердан

И, оние црвени топчиња не се правени туку - така. Правени се за еден ѓердан кој е порачан многу одамна, ама кој требало дури сега да биде готов . Му благодарам на трпението на оној кој ќе го добие ѓерданот.
А, оваа шик црвено-златна комбинација ќе биде одлична на кошула, ролка, марама или шал. Како и да воопшто не се сомневам дека сопственикот ќе направи лоша комбинација!

0 comments:

Post a Comment