Pages

Saturday, February 9, 2013

Да се запознеме со Декупаж техниката - Decoupage techniks

Јас нема да пишувам за декупаж техниката заради тоа што се уште сум почетник и ја откривам оваа авантура. Но, сакам со Вас да го споделам преркрасниот блог на Dokona domacica на кој што се наоѓаат прекрасни текстови за историјата и воедно за целата техника на Декупаж. Се за салфетната техника, акрилните бои, лепилата и основните техники можете да прочитате Овде .

0 comments:

Post a Comment