Pages

Wednesday, February 13, 2013

KIWI CORTO

Сон кој станува реалност. Некогаш еден миг може да вреди како целиот живот. А, што е животот, ако не замислен идеал кој треба да го оствариме?!
И, да ми ги отсечете крилјата, јас се уште можам да летам. ЕДНОСТАВНО МОЖАМ!!!

0 comments:

Post a Comment