Pages

Saturday, May 25, 2013

Уште малку работа во декупаж

Времето е променливо, облачно, врнежливо и доколку не работам нешто ќе стане депресивно... Чисто во инает на времето  - кутија за салфетки и уште една столица за надвор...


И, конечно 3D шаблон. Правен е со глет маса и како за прв пат, јас сум и повеќе од задоволна... 


0 comments:

Post a Comment