Pages

Monday, June 3, 2013

Неколку проекти во декупаж техника

Бев вредна овие денови. Во исто време бев и окупирана со некои лоши мисли, така што работата ми дојде како некој вид терапија. Работев на различни површини, стакло, дрво, метал и пластика. Навистина, најубави резултати се постигнуваат на дрвена површина. Еден стол, една тегла, две стаклени чинии, неколку саксии за цвеќе, стол, кој досега ми служеше како полица за книги и една стара метална кутија од "C kafa", го исполнија моето секојдневие и еве го резултатот:

0 comments:

Post a Comment