Pages

Wednesday, July 22, 2015

Накит и кутија за накит

Ова е мојата омилена кутија за накит. Едноставна е, работена со шаблон и паста и ефект со златна паста... Може да се чуваат вакви прстени, работени со embosssing  техника, малку поскапа, но ефектна и многу интересна....

0 comments:

Post a Comment