Pages

Wednesday, July 22, 2015

Baroque picture for my girls wall

Е, ова е обид за некоја комбинаторика, па освен декупаж на лесонитна рамка, има и чипка и неколку бисери... Слатка е, романтична, идеална за женска соба!

0 comments:

Post a Comment