Pages

Saturday, February 16, 2013

Flower crochet e-bookОваа книга е купена од Mypicot . Таму можете да најдете интересни туторијали за различни мотиви, Lace, Irish хеклање и сл. кои се бесплатни, а се одлични. Мене од секогаш ми се допаѓале хекланите цветови, не случајно блогов се вика Цветна приказна :) па морав да ја порачам и оваа книга
Ова е линкот од каде можете да ја симнете книгата 

0 comments:

Post a Comment