Pages

Saturday, February 16, 2013

Уште едно видео од Pixar

Видеово ме враќа во детството, во градинка можеби... Кој е грдото пајче?! Кој последен се смее најслатко се смее :) , а убавата мисла може да го отвори и небото за нас...

0 comments:

Post a Comment