Pages

Wednesday, April 24, 2013

Проекти довршени и недовршени

Дали објавив дека на 20.02.2013 станав мајка по втор пат? Се роди уште една манекенка, слатка, мала и прекрасна... Заради тоа и ме немаше подолго... Некои работи беа почнати, некои започнав во меѓувреме... Станав крадец на сопствениот сон... Инсипацијата ме обзема, боите и зеленилото пролетно не ми дозволуваат да спијам...Сепак и мојот Живот (Зоја) е прекрасно бебе, кое уште повеќе ме полни со енергија.
Сите овие слики се обиди за декупаж на различни подлоги, освен капчето за Зоја. Зборувам за декупаж на картонска каутија, топчиња од дас маса претворени во ѓердан, декупаж на рамка од дрво и на стаклена тегла. Јас лично најмоногу сум задоволна од ѓерданот, додека сите други работи се само обиди...


Ова се привезоци и обетки од дас маса кои ќе почекаат додека да бидат декупажирани.

Во момнетот работам на саксии и делови од мебел со декупаж, кои се надевам ќе бидат завршени за најмногу една недела од сега ( си дадов рок до Велигден - 5 Мај ) за кои ќе бидете навреме информирани.0 comments:

Post a Comment