Pages

Wednesday, July 22, 2015

Стаклени тегли во декупаж техника

Стаклени тегли за чување на ориз, шеќер, брашно, чај и разни тревки и се друго што една домаќинка треба да го има дома... Прво се грундирани со дрвофикс, темпера и вода, потоа се фарбани, па лепење на мотивот и на крај лак - стандардна процедура... Правени од поодамна, но ете сега се сетив да ги фотографирам... И, еве разликата во фотографиите се забележува нели?
0 comments:

Post a Comment