Pages

Sunday, July 19, 2015

Часовник

Од секогаш сакав да направам декупаж на часовник и еве ми се исполни и таа желба, оти нели треба нешто да се посака искрено и Вселената ќе направи заговор сето тоа да стане реалност, тоа уште Паоло Куељо одамна ни го кажа...0 comments:

Post a Comment