Pages

Sunday, July 19, 2015

Матална кутија во декупаж

Одамна научивме дека декупаж се прави и на метална кутија, подеднакво добро, како и на дрво, само треба да се среди подлогата. Во овој случај подлогата е всушност боја во сина боја и самата подлога за фарбање на метал. Во еден друг случај кој ќе го објавам дополнително јас прво ја грундирав подлогата, но за тоа - потоа.

И, еве, сметам дека воопшто не е лошо:


И, да не заборавам, сигурно забележувате колкава промена има во фотографиите... Тоа е заради тоа што една личност која е фотограф, всушност ги направи сите овие прекрасни фотографии, а една од кутиите и го носи нејзиното име... Фала и!!!

И, еве уште една тосканска, италијанска, за сушена goji, брусница, боровинка,  а најпосле и сушена маслинка!0 comments:

Post a Comment